Morzsamenü

Termékcsaládok

A Legrand és BTicino kaputelefonok ideális megoldást jelentenek magán- és kölönböző lakásszámú (akár 100 lakásos) társasházakhoz. Legyen szó audió vagy videó kaputelefonról, a falon kívüli, vagy süllyesztett kültéri egységek és formatervezett lakáskészülékek a ház elegáns részeivé válnak és a választékban mindenki megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő stílusú rendszert, legyen az új építés, vagy akár felújítás.

Újdonság a kínálatban

Új 2 vezetékes kaputelefon szett a Legrand kínálatában. A legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás családi házaknál videó kaputelefon rendszer kiépítéséhez. A fekete és fehér színben elérhető beltéri egységek elegáns dizájnja harmonikusan illeszkedik minden lakás belső enteriőrjéhez. A szett bővítése révén akár 3 helyről is válaszolni tud a csengetésre, illetve az interkom funkció révén családtagjaival is beszélgethet a beltéri egységek segítségével. Emellett a kamera gomb megnyomásával bármikor megnézhetjük, hogy mi zajlik az utcán.
 

Videó megoldások

A videó kaputelefon lehetővé teszi, hogy Ön azelőtt lássa, ki áll otthon ajtajában, mielőtt válaszolna a hívásra, hiszen a monitor a csengetésre azonnal bekapcsol. Így teljes biztonságban érezheti magát, hiszen tényleg Ön dönti el kit enged be és kit nem.
A termékskálában megtalálhatók a fekete-fehér, színes kijelzős monitorok, valamint a 32 kép memóriás készülékek. A kamera éjszaka is éles képet biztosít, így nyújtva teljes biztonságot éjjel-nappal. 2 bejárat is nyitható ugyanazzal a készülékkel.

Audió megoldások

Az audió kaputelefon ideális választás olyan házakhoz, ahol a csengő már nem a megfelelő megoldás. A lakásból nyitható elektromos zár mellett extra funkciók is kialakíthatók, mint a kertvilágítás kapcsolása, vagy több bejárati ajtó kezelése.