Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Legrand adatközpont megoldások

2020-06-08 00:00:00

Legrand adatközpont megoldások

 



A villamossági rendszerek és informatikai hálózatok világszintű szakértőjeként a Legrand adatközpontok számára is széles termékportfoliót nyújt a legmagasabb minőségi szinten.  Funkcionalitás, rendelkezésreállás és üzembiztonság szempontjából egyaránt kimagasló termékek állnak rendelkezésre a KÖF/KIF transzformátortól egészen a menedzselhető rack elosztósorokig. A különböző rendszerek, különböző márkanéven kerülnek forgalmazásra, amelyek mögött különböző gyártóegységek és különböző specialista szakemberek dolgoznak annak érdekében, hogy az adott területen a legnagyobb tudásbázis és tapasztalat álljon rendelkezésre a vevő számára. A különböző márkák világszinten bizonyították helyüket adatbanki környezetben:

 

 

 

  • Minkels: adatközponti rack megoldások, nyitott vagy zárt folyosós kialakításban, hűtési rendszerekkel és felügyelettel
  • Raritan: adatközponti innovátor a komplett távfelügyeleti rendszerre képes intelligens rack elosztósorok (iPDU), szenzorok, menedzsment rendszerek, KVM-ek és átkapcsolók terén
  • Server Technology: adatközponti specialista, univerzális kimenetű intelligens rack elosztósorok (iPDU) terén
  • Starline: nyitott áramsín rendszer a rack sorok nagy sűrűségű megtáplálására 1250 A-ig
  • Zucchini: nagy teljesítményű zárt áramsín rendszer 6300 A-ig
  • Cablofil: rácsos kábeltálca rendszer gyártó kifejezetten az adatátviteli kábelek számára

A Legrand természetesen saját márkanév alatt kínálja a tőle megszokott, de adatbanki környezetre kifejlesztett speciális termékeit, úgymint a KIF energiaelosztási rendszereket, szünetmentes áramforrásokat és strukturált hálózati eszközöket.

2020 évtől a teljes adatbanki kínálat elérhető Magyarországon. A gyártó hazai szakértői segítséget nyújtanak a megfelelő termékek kiválasztásában, tervezésében és üzemeltetésében egyaránt.