Kedves Látogató!
Tájékoztatjuk, hogy a legrand.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

A Legrand Zrt. idén Bisnode Excellence tanúsítványt kapott

2021-03-11 00:00:00

A Legrand Zrt. idén Bisnode Excellence tanúsítványt kapott

A Legrand Zrt. idén Bisnode Excellence tanúsítványt kapott

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer szerint. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, így a velük való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy elmúlt 5 évben folyamatosan megfeleltünk a Bisnode AAA nemzetközi minősítési rendszer legszigorúbb kritériumainak így idén a Legrand Zrt. kiérdemelte a Bisnode Platinum Excellence tanúsítványát, amelyre Magyarországon csupán a cégek 0,5 %-a jogosult.